"...daar staan we voor..."

Project P1 Wageningen

Vol trots zijn wij met de opening van parkeergarage Wageningen, deze parkeergarage van WUR (Wageningen-University & Research) wordt de groenste parkeergarage van Nederland.

De WUR heeft de parkeergarage laten realiseren met 422 hoogwaardige parkeerplaatsen verdeeld over 2 lagen op het voormalige parkeerterrein van de WUR gelegen aan de Droevendaalsesteeg naast het Radix gebouw. Dit unieke terrein, vraagt om een zorgvuldige inpassing en uiteraard volle aandacht en respect voor de natuurlijke omgeving. De Parkeergarage wordt de ‘groenste’ parkeergarage van Nederland. De garage krijgt een prachtige natuurlijke groene gevel die een bijzondere uitstraling geeft aan de parkeergarage.

Tijssens Electrotechniek heeft in opdracht van EZ-Park de volledige E-installatie aangebracht bestaande uit verlichtingsinstallatie, brandmeldinstallatie, ontruimingsalarminstallatie, en parkeerbeheerssysteem.

Het complete bouwteam heeft het gepresteerd om dit bouwwerk in December 2016 te starten en dit compleet te hebben opgeleverd in Maart 2018!

Enkele foto’s van Project P1 Wageningen

Techniek Nederland