"...daar staan we voor..."

Over ons

 

Over Tijssens Electrotechniek

Elektrotechniek zit in onze genen
Tijssens BV is gespecialiseerd in elektrotechniek. Elektrotechniek zit al meer dan 100 jaar in de genen van Tijssens en geeft ons de voorsprong in de techniek. Onze kracht: kennis, ervaring, flexibiliteit en innovatie. Dagelijks werken we met plezier aan het bedenken, implementeren en onderhouden van intelligente, duurzame en integrale oplossingen.

Tijssens Electrotechniek bv hoort bij de beter presterende bedrijven in de installatiebranche. We zijn dan ook trots op onze medewerkers. Zij zijn de de experts die met kennis en passie aan kleine en grote elektroprojecten werken.

Techniek voor mensen
Elektrotechniek wordt steeds slimmer en zorgt ervoor dat het leven en werken gemakkelijker, veiliger en efficiƫnter wordt. Het gaat niet om de techniek op zich maar om de toegevoegde waarde voor de eindgebruiker.

Vanuit Heeze in Brabant werken we voor bedrijven, organisaties en particulieren in Nederland.

 

MVO

Dit vinden wij belangrijk

Aandacht voor mensen en milieu
Tijssens Electrotechniek bestaat sinds 2020 al 100 jaar. Dit is een mijlpaal voor onze organisatie en dit unieke feit willen wij onderbouwen met een ambitieus MVO beleid. De historie van ons bedrijf is gebouwd op een aantal pijlers die bij al onze medewerkers in de genen zit. Deze historische pijlers zijn ook de basis van ons MVO beleid.

Samen voor elkaar
Als organisatie staat Tijssens tussen de mensen. Mensen staan dan ook sinds de oprichting centraal in ons beleid. Oog voor onze medewerkers maar ook oog voor mensen die het eens wat minder gemakkelijk hebben en die een steuntje in de rug nodig hebben. Wij investeren veel in opleidingen, het voorkomen van verzuim en de veiligheid van onze mensen.

Duurzaamheid
In onze bedrijfsvoering zijn wij ons zeer bewust en van onze verantwoordelijkheid ten aanzien van duurzaamheid. Wij zijn dan ook alert op de duurzame mogelijkheden die wij onze klanten en relaties kunnen bieden. Het terugbrengen van emissies, het omgaan met afvalstromen en de eindigheid van onze grondstoffen zijn speerpunten van ons beleid.

De afgelopen jaren heeft Tijssens veel gedaan aan maatschappelijk verantwoord ondernemen vanuit een intrinsieke motivatie. In 2015 hebben wij onze kernwaarde met betrekking tot MVO vastgelegd in een beleidsplan voor de volgende eeuw van ons bestaan.

 

Techniek Nederland