"...daar staan we voor..."

Milieuvriendelijk

Dunne film zonnepanelen met 8-12% meer rendement

De Solar Frontier dunne film zonnepanelen zijn fraai diepzwart en leveren een zeer hoog rendement, ook bij schaduw, bewolking en indirect licht. Bovendien zijn deze CIS panelen milieuvriendelijker: geen cadmium en lood, de productie kost 70% minder energie en er worden minder schaarse grondstoffen gebruikt.

Solar Frontier is een 100% dochteronderneming van Showa Shell Sekiyu
KK (TYO: 5002), een consortium waarin Koninklijke Shell en Saudi Aramco participeren. Het is de grootste en snelst groeiende producent van de nieuwste generatie CIS dunne film-zonnepanelen.

CIS-technologie voor de hoogste opbrengsten

De technologie CIS, niet te verwarren met c-Si (kristallijn silicium), is een milieuvriendelijke techniek die fors in opmars is. De ‘dunne film-laag’ zit tussen twee glasstructuren en is dus perfect beschermd.

CIS-panelen voor meer opbrengst

Solar Frontier panelen hebben een hoge temperatuurstabiliteit. Bij warm weer verliezen ze minder vermogen dan panelen met een andere technologie. Ook bij bewolking zorgen de CIS zonnepanelen voor meer rendement. Vergeleken met gewone kristallijne panelen bieden Solar Frontier panelen u 8 tot 12% meer opbrengst.

Techniek Nederland